Rasmus Andresen

29. oktober 2021


HVORFOR JEG STILLER OP TIL KOMMUNALVALGET I AABENRAA

 Jeg stiller op til kommunalvalget for at gøre en forskel. Jeg har altid været meget engageret i foreningsliv, det lokale, og livet i landdistrikterne. Derudover har jeg været selvstændig landmand i ti år. Jeg vil kæmpe for livet i landdistrikterne, udviklingen i de mindre samfund, og ordentlige vilkår for at drive erhverv og foreningsliv i disse områder.'


MINE POLITISKE MÆRKESAGER

Investering i landdistrikterne

Jeg mener, vi skal have et attraktivt Aabenraa, med tilbud til alle, ung som gammel. Derfor skal de store kulturelle trækplastre og lignende samles her. Men vi kan ikke lægge alle resurser der. Hvis der ikke investeres i de mindre samfund, vil de forfalde og affolkes. Jeg bakker op om det lokale angegement, da det skaber liv og i sidste ende velstand.

Bosætning i landdistrikterne

Jeg vil arbejde for, at der etableres attraktive byggegrunde i hele kommunen. Jeg oplever at mange gerne vil bosætte sig og bygge nyt i de mindre byer, men ikke kan finde pladsen til det.

Landbruget skal have ordentlige vilkår

Der skal være ordentlige vilkår for både vanding og afvanding. Jeg synes ikke kommunen lever op til det på nuværende tidspunkt, og det vil jeg arbejde for. Landbruget leverer mange arbejdspladser i kommunen både direkte og indirekte. Dem skal vi passe på!

 

MIN VISION FOR KOMMUNEN

At drive en kommune med en sund økonomi og lave langsigtede investeringer i at udvikle kommunen. Min vision er, at det skal være attraktivt at bo i Aabenraa kommune, for hele tiden at kunne tiltrække nye og vigtigst af alt unge kræfter til.